Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkiezingsdebat Radio Capelle

12 maart 2022 @ 09:00 - 12:00

Op zaterdag 12 maart van 10 tot 12 uur is bij Radio Capelle een verkiezingsdebat, de laatste voor de stembureaus open gaan op 14, 15 en 16 maart. De lijsttrekkers van de elf politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen debatteren in de studio van Radio Capelle over drie vraagstukken.

In aanloop naar de verkiezingen zijn er al verschillende debatten in Capelle geweest, zoals op 17 februari van Rijnmond Kiest samen met Radio Capelle en gisteren nog een debat in het gemeentehuis.

Rob Nieuwveld leidt zaterdag het debat over drie ronden. Elke lijsttrekker geeft in 30 seconden antwoord op de vraag, waarna over die antwoorden het debat gevoerd wordt. Die vragen zijn:

1. Wat zou uw partij willen veranderen in Capelle en hoe zou u dat aanpakken? Denk aan de thema’s die in de gemeente en in verkiezingsprogramma’s spelen.
2. Hoe gaat u ervoor zorgen dat inwoners beter worden betrokken bij zaken die spelen in hun buurt/wijk/woonomgeving zoals stadsontwikkeling zodat zij zich serieus genomen voelen?
3. Hoe gaat uw partij ervoor zorgen dat de kinderen van de gezinnen die in het mooie Capelle wonen ook als starter of jong gezin in hun eigen buurt of wijk kunnen blijven wonen of in ieder geval in de gemeente?

Gegevens

Datum:
12 maart 2022
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
http://radiocapelle.nl/

Gegevens

Datum:
12 maart 2022
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
http://radiocapelle.nl/