CAPELLE HEET ECHT ‘LOVE CITY’ OP VALENTIJNSDAG

PERSBERICHT
Capelle aan den IJssel, 12 februari 2015

Capelle heet echt ‘Love City’ op Valentijnsdag

Capelle aan den IJssel heet echt ‘Love City’ op Valentijnsdag. Zaterdagochtend om 11.00 uur onthult locoburgemeester en wethouder liefdeszaken Ans Hartnagel het plaatsnaambord van de stad die voor een dag ‘Capelle Love City’ heet. Op tal van plekken viert Capelle Love City Valentijnsdag.

Inspiratie
“Veel mensen in Capelle vieren Valentijnsdag met de mensen om wie ze geven. De gemeente en diverse andere organisaties in Capelle willen daar graag bij helpen,” legt Ans Hartnagel uit. “We hebben al prachtige wensen toegestuurd gekregen om op de matrixborden langs de toegangswegen van de stad te plaatsen. De caravan van het TV-programma All You Need is Love staat op het Stadsplein, onder andere het IJsselland Ziekenhuis, het Isala Theater, welzijnsorganisatie Buurtkracht en winkeliers besteden aandacht aan het thema. We vonden het daarom tijd worden dat we de stad echt omdopen tot Love City. Liefde kun je natuurlijk niet afdwingen, je kunt er wel je best voor doen, en wij bieden graag wat extra inspiratie hiervoor.” Tussen 13.00 en 15.00 uur maakt een professionele fotograaf portretten bij de TV-caravan.

Meedoen
Wie dat wil kan op Twitter, Facebook en via email meedoen en zijn liefde kenbaar maken. Ingezonden Valentijnswensen staan zaterdag op de matrixborden, romantische foto’s worden gedeeld op Facebook en Tweets voorzien van de hashtag ‪#‎Capellelovecity‬ worden geretweet. Inzenden van wensen en foto’s kan naar Valentijn@capelleaandenijssel.nl. Met de wensen is een romantisch etentje in restaurant De Roode Leeuw te winnen, met de foto’s een arrangement van B&B Janz. Ook zijn er op Facebook tickets de winnen voor de cabaretvoorstelling Louter Liefde van Murth Mossel in het Isala Theater.
Officieel Programma Valentijnsdag, zaterdag 14 februari:
10.00 uur Aankomst All You Need Is Love-caravan
(Stadsplein, bij ingang winkelcentrum De Koperwiek)
11.00 uur Onthullen Plaatsnaambord “Capelle Love City”,
( ’s-Gravenweg, nabij restaurant De Roode Leeuw)
12.00 uur Wethouder Hartnagel opent Rad van de Liefde (Koperwiek, bij Cappuzzino)
12.15 uur Start actie van De Capelse Jeugdraad: de leden delen bloemen en cakejes uit t.g.v. Valentijnsdag (Stadsplein bij de All You Need is Love Caravan)
13u–15u Professionele fotograaf maakt portretten van bezoekers in of bij de All You Need is Love Caravan en plaatst deze op Facebook. (Stadsplein)
15.00 uur Wethouder Van Cappelle opent de Mantelzorgdag van Buurtkracht, die in het teken van staat Valentijnsdag (woon- en zorgcentrum De Vijverhof)
15.30 uur Burgemeester Frank Koen feliciteert ouders eerste Capelse Valentijnsbaby van 2015
15.45 uur Prijsuitreiking Rad van de Liefde door wethouder Hartnagel (Koperwiek, bij Cappuzzino)
16.30 uur Wethouder Ans Hartnagel bezoekt Mantelzorgdag (woon- en zorgcentrum De Vijverhof)
’s Avonds Isala Theater ontvangt theatergasten in Valentijnssfeer (Stadsplein)
Noot voor de redactie:
Vragen? Neem contact op met Thomas Heesters, woordvoerder van de gemeente Capelle aan den IJssel. Telefoon: 010 284 82 28 / mobiel: 06 22 39 84 87 / email:t.heesters@capelleaandenijssel.nl

http://www.capelleaandenijssel.nl/i…/capelleaandenijssel.gif

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.