Fotowedstrijd “Mijn Capelle 2022”

Er zijn vele Capellenaren, die net als Leefbaar Capelle, Capelle een warm hart toe dragen. Om die reden wil Leefbaar Capelle ook dit jaar U weer uitdagen om voor de eer, voor het plezier en vooral om te laten zien hoe mooi en hoe leuk Capelle en haar inwoners zijn, mee te doen met onze fotowedstrijd.

Uiteraard mag u ook gewoon meedoen, omdat u wilt winnen.

Doe dus snel mee door uw mooiste foto van Capelle in te sturen en misschien wint u wel de Leefbaar Capelle fotowedstrijd ‘Mijn Capelle 2022’

Waar moet uw foto aan voldoen?

Capelle is mooi, maar niet iedereen kent de mooie plekjes van Capelle. Via deze wedstrijd wil Leefbaar Capelle iedereen laten zien dat er veel mooie plekjes zijn in onze gemeente. Het kan gaan om foto’s met mensen die aan het winkelen zijn, of aan het sporten, of gewoon ergens in Capelle aan het genieten zijn. Maar het kan ook om foto’s van natuur, gebouwen, uitzichten en kunstwerken zijn.

Het is allemaal mogelijk, zowel in kleur als in zwart-wit. Foto’s mogen bewerkt zijn.

Als het maar herkenbaar is voor Capelle. De foto moet in Capelle gemaakt zijn.

Vertel ons verder waar u de foto gemaakt heeft en waarom voor u (in max 100 woorden) dit de winnende foto van ‘Mijn Capelle’ is.

Met het meedoen met deze wedstrijd gaat u ermee akkoord dat Leefbaar Capelle uw foto met naamsvermelding mag publiceren op onze website en onze overige social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Stuur uw foto via onderstaande formulier.

De uitslag zal op Facebook en Instagram bekend gemaakt worden op 12 maart. De deadline voor het insturen van uw foto is 8 maart 23.59 uur. We kijken uit naar mooie inzendingen!

Foto inzenden

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.