GEFELICITEERD DAMES

VERKIEZINGSUITSLAG VOORZITTERSCHAP CJR

CAPELLE AAN DEN IJSSEL- Op woensdagavond is tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Capelse Jeugdraad (CJR) de uitslag van de verkiezing tot voorzitter van de ambtstermijn 1 januari 2015 tot 1 januari 2017 bekend gemaakt.
Femke Schouten is herkozen en samen met Anjali Bissumbhar vormen zij het voorzittersduo, waarbij Femke zich op de interne zaken zal gaan richten Anjali op de externe. Het voorzitterschap van de CJR als duo zal van start gaan op 1 januari 2015.

De CJR is een orgaan van de gemeente Capelle aan den IJssel. Naast het geven van gevraagd -en ongevraagd advies aan de Gemeenteraad en de burgemeester en wethouders, verzorgen zij ook allerlei evenementen voor de Capelse jongeren. Hoewel de groep erg divers is, en de leden allemaal een eigen mening hebben, hebben zij allemaal hetzelfde doel: Capelle leuker maken voor álle jongeren!

De verkiezing werd voor het eerst digitaal gehouden, om een extra weloverwogen beslissing te bevorderen. De voorzitters zijn gekozen op basis van hun verkiezingsspeech. Een aantal zeer actieve leden heeft zich voor deze verkiezing verkiesbaar gesteld.
Het doel van het duo is een frisse wind door de CJR blazen, met een nog grotere naambekendheid en meer leden, maar ook de huidige stabiliteit en successen handhaven.

Tot 1 januari 2015 is Femke Schouten, na het vertrek van oud-covoorzitter Sebastiaan van Meggelen, de voorzitter van de CJR.

Foto’s: Anjali Bissumbhar en Femke Schouten, gemaakt door Marc Haers in samenwerking met Venour.

Bron: Capelse Jeugdraad

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.