SLIM SAMENWERKEN MET REGIE OP RESULTAAT

UITREIKING SMART SAMENWERKEN INNOVATIE AWARD MEEST BRILJANTE PROJECT BINNEN DE 3 DECENTRALISTATIES

De SMART SAMENWERKEN innovatie Award, meest briljante Project, is op 14 juli 2014 feestelijk uitgereikt door Robert van Brakel (directeur C3Group) aan wethouder Ans Hartnagel(wethouder Veiligheid, Handhaving, Welzijn).

Sinds 2008 werkt de gemeente Capelle aan den IJssel met de SMARTonPEOPLE methodiek voor GOSA, groepsaanpak en nazorg (ex) gedetineerden. In 2011 zijn deze afdelingen uitgebreid met het CJG en het Landelijk team huiselijk geweld.

In 2013 heeft Capelle aan den IJssel het 3Decentralisatie platform van SMARTonPEOPLE aangeschaft en uitgebreid met het primaire werkproces van het ‘Eropaf team’ en het Lokaal Zorg Netwerk.

Ondertussen zijn er dan ook ruim 3000 regiedossiers in het SMARTonPEOPLE platform aangemaakt die volledige digitale ondersteuning geven aan de werkprocessen binnen veiligheid, zorg en jeugd.

De Innovatie Award is uitgereikt omdat binnen de afdeling Welzijn en Educatie van Carla Teunis, onder de projectleiding van Daniel Mes, op een heel slimme manier de SMARTonPEOPLE oplossing van de C3Group is geïmplementeerd.

Door de koppeling van de 8 netwerken wordt informatie tussen de ketenpartners gedeeld en werken de professionals SMART samen met regie op resultaat..

Daarmee is een belangrijk gedeelte van het sociale domein van Capelle geclusterd integraal ingericht (KING archetypering) en loopt Capelle aan de IJssel voorop in de ketenregie binnen 2 van de 3 decentralisaties.

Wethouder Ans Hartnagel ontving de Innovatie Award uit handen van Robert van Brakel en gaf aan zeer tevreden te zijn met het behaalde resultaat.

Het verantwoordelijke Capelle team bestaande uit Carla Teunis, Daniel Mes en Peter Baker ontving ook een feestelijk aandenken.

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.