VALENTIJNSDAG 2015 IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL.

De dag begon met het uitreiken van een grote taart door een tweetal raadsleden van Leefbaar Capelle. Op het Wisselspoor kreeg de familie Dee een grote taart omdat zij zich jarenlang inzetten voor allerlei activiteiten in Schollevaar. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan het Huttendorp en de kerstparade. Jarenlang belangeloos je inzetten voor je omgeving mag dan ook best eens beloond worden.

Maar één keer per jaar verandert Capelle aan den IJssel in Love-City. Dé stad van de liefde in Nederland. Waar Rotterdam, volgens de bladen, als laatste eindigt, staat Capelle fier bovenaan. Capelle heeft dan ook een Love-wethouder in haar midden. En wie kan dat anders zijn dan Ans Hartnagel. Zoals altijd heeft ze het hart al op de tong, maar vandaag, 14 februari 2015 Valentijnsdag, knipperend en wel, aan haar blouse.

‘s-Morgens onthulde zij eerst het plaatsnaambord aan de ‘s-Gravenweg (waar normaal Capelle aan den IJssel op staat), maar nu was omgetoverd tot Capelle Love City. Vervolgens op weg naar WC De Koperwiek, alwaar de zo beroemde Love-caravan stond.   

Bewapend met kleine lichtgevende en flikkerende rode hartjes, probeerde Ans het winkelcentrum te doorkruisen. Dáár kwam niet veel van terecht. De love-wethouder kwam amper vooruit. Iedereen wilde een praatje met haar maken en op de foto. Bij de love-caravan hetzelfde verhaal. De populariteit van Ans in Capelle is kolossaal. Ze ging dan ook graag met vele Capellenaren op de foto.

Op ca. 12:30 lukte het haar toch om het Rad van de Liefde te openen. Daar zijn diverse prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de winkeliers van de Koperwiek. Om 15:45 uur was de prijsuitreiking, natuurlijk ook weer door Ans.

Tot slot van deze dag volgde nog een kort bezoek aan HSB De Vijverhof.  Na een vermoeiende dag kan Ans tevreden terugkijken op een dag vol liefde.

Dit is dus zeer voor (weer) een herhaling vatbaar. Tot 2016…….

[envira-gallery id=”2429″]

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.