FRACTIE SARITAS SLUIT ZICH AAN BIJ LEEFBAAR CAPELLE

Na 13 jaar lokale politiek, de 13e leefbare.

 ‘Toeval bestaat niet, vandaar dat dit voor mij de juiste stap is. Een volksjongen hoort in een partij van het volk. De geschiedenis en de huidige status van Leefbaar Capelle leveren een groeiend, breed draagvlak op’, is de verklaring van Hasan Saritas voor zijn stap van een eigen fractie naar de lokale partij, die met 12 zetels in de gemeenteraad is vertegenwoordigd. ’Hasan is bij ons van harte welkom’, aldus Marc Wilson, fractievoorzitter van de Leefbaarfractie. ‘Onze fractie en het partijbestuur zijn uitermate verheugd met de komst van de voormalig PvdA’er. ‘Hasan heeft een Capels leefbaarhart, gedrevenheid en is waar nodig eigenwijs. Dat past uitstekend bij onze wijze van politiek bedrijven’.

Saritas is opgelucht dat hij de politieke knoop heeft doorgehakt. ‘Na mijn vertrek uit de fractie van de PvdA, heb ik mijn uiterste best gedaan om het raadswerk in mijn eentje te doen, maar helaas, dit lukt mij gewoon niet. Gewoonweg omdat ik er de tijd en ruimte niet voor heb kunnen creëren. Daar ik het werk, wat wij gezamenlijk met 33 raadsleden doen, onwijs belangrijk vind, heb ik besloten om mij aan te sluiten bij een fractie waar ik mij welkom voel. Na oriëntatiegesprekken is er op 7 januari 2015 gezamenlijk besloten dat ik per direct toetreed als de 13e leefbare.’ De definitieve en wettelijke overstap zal op 9 februari 2015, tijdens de 1e raadsvergadering in 2015, worden bekrachtigd.

Met vriendelijke groet,

Hasan S. Saritas, fractie Saritas

Marc Wilson, fractievoorzitter Leefbaar Capelle.

cc: pers

Voor meer informatie of toelichting kunt u contact opnemen met:

Hasan Saritas, mobieltelefoonnummer 06-15275094

of

Marc Wilson, mobieltelefoonnummer, 06-14585731

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.