LEEFBAAR CAPELLE KIEST ANS HARTNAGEL WEER ALS LIJSTTREKKER

Leefbaar Capelle kiest Ans Hartnagel weer als lijsttrekker

 

De leden van Leefbaar Capelle hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering op 3 november 2021, Ans Hartnagel unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 in Capelle aan den IJssel.

Leefbaar Capelle is hier erg trots op en blij mee. Wederom gaat Ans onze lijst aanvoeren. Wat in 2001 in Capelle als een nieuwe lokale politieke partij begon is al vele jaren door het vertrouwen van de Capellenaren de grootste partij van Capelle. Ans heeft daar met haar passie voor Capelle en haar persoonlijkheid een erg grote bijdrage aan geleverd.

Afgelopen jaren heeft Ans met haar Capelse sociale hart en betrokkenheid met Capellenaren laten zien dat de wijze waarop Leefbaar Capelle onze mooie stad heeft bestuurd, dichtbij, benaderbaar en met een luisterend oor voor de Capellenaar, dé manier is om aan het leven van mensen een positieve bijdrage te kunnen leveren.

En dat doen wíj altijd, niet alleen in verkiezingstijd. Iets om met elkaar trots op te zijn!

Met Ans wil Leefbaar Capelle zich de komende jaren onder andere blijven inzetten voor Capelle, veiligheid, behoud van gratis parkeren en gratis OV voor senioren, lage lokale lasten en meer betaalbare woningen voor starters en senioren.

Ans Hartnagel:

“Ik ben ontzettend blij dat ik weer de lijsttrekker mag zijn van Leefbaar Capelle. Ik heb er erg veel zin in om samen met de Capellenaar en ons hele team van Leefbaar Capelle het vertrouwen van de Capellenaar te behouden. Wij zijn daar zuinig op! ” 

Capelle is een mooie stad om in te wonen, werken en leven. Dat gaan we zo houden. Maar nog niet alles gaat goed. We blijven daarvoor investeren in de Capellenaren zelf en in de stad. Ons verkiezingsprogramma is in de maak. Heeft u ideeen, laat het ons weten!”.

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.